wiertarka przelotowa z piłami tnącymi kątowo

Expert Z 53 GT-CUT (piły)

Automat wiertarski EXPERT Z 53 GT - CUT posiada jednostki z możliwością konfiguracji ilości głowic oraz magazynek załadowczy elementów. W przedstawionej maszynie można wiercić elementy drewniane w zakresie roboczym o maksymalnej długości elementu 2200 mm

W produkcji W produkcji

W skrócie:

Wiertarka wielowrzecionowa
Expert Z 53 GT-CUT (piły)
  • Wiertarka przelotowa
  • Wiertarka wielowrzecionowa

Główne cechy:

  • Maszyna jest wyposażona w 2 piły tnące regulowane w zakresie 0 - 60°
  • Maszyna wykonuje wiercenia z góry, tyłu oraz prawej i lewej strony elementu. Dodatkowo wiercenie z prawej i lewej strony regulowane są kątowo
  • Powrót elementu został wyposażony w magazynek odbiorczy gotowych elementów
  • Maszyna wyposażona jest w króćce odciągowe na osłonach pił oraz zsyp odpadów po cięciu
  • Wyposażenie wiertarki w 10 jednostek wiercących zapewnia nam szeroką możliwość konfiguracji maszyny

EXPERT Z 53 GT-CUT - Dane techniczne

Ilość jednostek pionowych górnych: 5
Ilość jednostek poziomych tylnych: 3
Agregaty pił (regulowany kątowo 0-45°): 2x 3.0 kW
Ilość jednostek poziomych prawych: 1 (regulacja kątowa)
Ilość jednostek poziomych lewych: 1 (regulacja kątowa)
Prędkość obrotowa na wrzecionach: 2800 obr./min
Minimalna długość elementu: 300 mm
Maksymalna długość elementu: 2200 mm
Maksymalna szerokość elementu: 100 mm
Minimalna grubość elementu: 16 mm
Maksymalna grubość elementu: 50 mm
Pliki cookie

Nasza strona korzysta z plików Cookie!

Informujemy, iż w celu optymalizacji treści dostępnych w naszym serwisie, dostosowania ich do Państwa indywidualnych potrzeb korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego serwisu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Czytaj więcej: Polityka prywatności.